предаване
20.03.2017

Aнкета

Харесва ли ви нашият сайт

Виж резултатите

Loading ... Loading ...
Groovy sessions звучи на честотите на Радио Нова (101.7 MHz – София) всяка неделя от 23:00 до 01:00 Oнлайн предаването може да се слуша тук: http://www.predavatel.com/

Концерт на Emika и Jimmy Edgar в Sofia Live Club на 23 май 2012

В края на месец май, в Sofia Live Club ще се проведе второто събитие, организирано от сайта за култура и изкуство www.mymir.bg

Този път ще имате възможност да видите и чуете две ярки имена от съвременната клубна сцена – Emika, „Боровинковата” дъбстеп лейди и лошото момче на галактическия електросекс фънк – Jimmy Edgar. Интересното е, че освен на новите им авторски проекти, ще можете да се насладите и на сътрудничеството помежду им. На 15 май ще се появи Chemical Fever EP (Ninja Tune) на Emika, а вече от близо седмица на пазара е и новият албум на Jimmy Edgar – Majenta (Hotflush Records). Така че ако на 23 май посетите Sofia Live Club, ще сте сред първите, успели да се запознаят с тези албуми на живо.

В интервю, дадено за www.mymir.bg , Emika споделя защо не иска името и да се свързва с дъбстеп вълната:

Защото комерсиалната музикална индустрия окраде и унищожи Духа на дъбстепа. Парите са коренът на всичко Зло. Дъбстепът вече не е моя саундтрак. Артисти, музиканти, продуценти, всички ние, трябва да се научим да уважаваме работата на тези преди нас, но и да продължим, да развием и надграждаме това, което те са създали и са пожертвали.”

Цялото интервю можете да прочетете ТУК. На същия сайт ще намерите и интервю с Jimmy Edgar, в което той разказва повече за музикалните си проекти и дава отговор на въпроса, какво точно означава заглавието на новия му албум “Majenta”. Целият разказ ще откриете ТУК.

Sofia Live Club отваря врати в 22:00 часа на 23 май (сряда) 2012.
Емика се качва на сцената в 23:00 часа.
Majenta LED лайв шоуто на Jimmy Edgar започва в 00:00 часа.

За повече информация:
www.mymir.bg

Билети от www.eventim.bg от 1 май30 лева; 40 лева в деня на концерта.

Досю Амуджев / Dossiu Amudjev
Groovy Sessions Radio Show 2012

www.groovysessions.com

Post to Twitter Add to Tweeter | Post to Facebook Add to Facebook

Leave a Reply