предаване
20.03.2017

Aнкета

Харесва ли ви нашият сайт

Виж резултатите

Loading ... Loading ...
Groovy sessions звучи на честотите на Радио Нова (101.7 MHz – София) всяка неделя от 23:00 до 01:00 Oнлайн предаването може да се слуша тук: http://www.predavatel.com/

Renegades of Jazz с дебютен албум “Hip To The Jive”

Вече знаем детайлите за дългоочаквания дебютен албум на немската формация Renegades of Jazz – “Hip To The Jive” ще се появи тази есен на пазара, като ще съдържа седем чисто нови парчета. Изданието ще бъде за WASS Records, a последният сингъл преди появата на албума ще излезне за Hiberbole records и ще носи заглавието “Moo Juice”.  Музиката  на Renegades of Jazz винаги е имала винтедж усещане, съчетано обаче с с нови продуцентски похвати, основателна причина да очакваме албумът с нетърпение.

И въпреки, че говорим през цялото време за формация е хубаво да поясним, че зад името Renegades of Jazz стои само един човек – David Hanke. Стартирайки като експеримeнтaлен проект, първият сингъл “Apple Sauce” е моментално забелязан от британския диджей и продуцент Smoove,  който и издава първата плоча за новосъздаденият WASS records. Изданието превзема почти всички класации и радио станции, а музикатa им намира място в плейлистите на хора като Dom Servini, Diesler, Dusty и др.

“Hip To The Jive” излиза на есен в обичайните формати – диск, дигитално и на винил. Изданието е на WASS Records. Ето и пълният опис на диска.


01. Hooked On Swing
02. Karabine
03. Get A Wiggle On
04. Blow Your Horn
05. Voodoo Juju
06. Cascade
07. Black Milk
08. Jitterbug
09. Apple Sauce
10. Hip To The Jive
11. Solitaire
12. You Better Run

Ангел Мишев (Funkusion)
Groovy Sessions Radio Show 2011
www.groovysessions.com

Post to Twitter Add to Tweeter | Post to Facebook Add to Facebook

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply