предаване
20.03.2017

Aнкета

Харесва ли ви нашият сайт

Виж резултатите

Loading ... Loading ...
Groovy sessions звучи на честотите на Радио Нова (101.7 MHz – София) всяка неделя от 23:00 до 01:00 Oнлайн предаването може да се слуша тук: http://www.predavatel.com/

Jazz & Milk представя проекта Fredericks Brown

Името на компанията Jazz & Milk винаги е било синоним на качество. Малкият независим немски лейбъл, менажиран от Chris “Dusty” Doepke, е сред един от фаворитите на екипа на Groovy Sessions още с излизането на първия сингъл през 2006 година – Jazz & Milk Breaks. През изминалите близо пет години, младият диджей и продуцент от Мюнхен, успя да укрепи и наложи малката си компания, поддържайки качеството и съдържанието на изданията си на едно доста приличнo ниво. Тази година вече на бял свят излезна новият проект на Dusty Bad Jazz Troupe, а в средата на месец април се очаква още едно ново попълнение в каталога на  Jazz & Milk – формацията Fredericks Brown.

Fredericks Brown са родом от Нова Зеландия, като в състава на групата влизат вокалиската Deva Mahal ,дъщеря не на кой да е, а  на самия  Taj Mahal, кейбордиската Steph Brown, както и китариста Michael Taylor. Дебютният сингъл носи заглавието “Betrayal” и съчетава соул, фънк, афро и реге.  Напълно достaтачно основание  за Dusty, който се заема да ремиксира заглавната тема в един афро-фънк формат с много перкусии. Сингълът се допълва с още една преработка, този път дело на шведския продуцент Andreas Saag (Swell Session), който пък облича  парчето с клубен джази-хаус ритъм.

От линка долу може да чуете страхотния ремикс на Dusty.

Fredericks Brown – Betrayal (Dusty Remix) by dusty

Сингълът на Fredericks Brown излиза на 15-ти април в обичайните формати – 12 инчов сингъл и дигитален даунлоуд. Дотогава следете изданията на Groovy Sessions, за да чуете парчетата от това издание.

Ангел Мишев (Funkusion)
Groovy Sessions Radio Show 2011
www.groovysessions.com

Post to Twitter Add to Tweeter | Post to Facebook Add to Facebook

Tags: , , , , , , , , , ,

One Response to “Jazz & Milk представя проекта Fredericks Brown”

  1. bronco says:

    хареса ми. звучи тонизиращо (и лятно). да видим сингъла.

Leave a Reply