предаване
20.03.2017

Aнкета

Харесва ли ви нашият сайт

Виж резултатите

Loading ... Loading ...
Groovy sessions звучи на честотите на Радио Нова (101.7 MHz – София) всяка неделя от 23:00 до 01:00 Oнлайн предаването може да се слуша тук: http://www.predavatel.com/

Katalyst и Steve Spacek представят проекта Space Invadas

Barely Breaking Even или добре познатия ни на всики лейбъл BBE Records продължава своята мисия и през новата година. Само за един месец, компанията успя да издаде няколко доста успешни сингъла на артисти като George Levin, Jazzy Jeff и Slakah the Beatchild. Това, което можем да отличим обаче е дебютния албум на формацията Space Invadas, в която взимат участие продуцента и бийт мейкър DJ Katalyst и Steve Spacek.

Австралиецът Ashley Anderson, известен още като DJ Katalyst, е продуцент с международно признание, като повече от проектите му са номирнирани за наградите ARIA, които селектират най-доброто от така нареченета ърбан музика. В проекта Soul Invadas, Katalyst привлича много талантливи изпълнители в лицето на мс-тата от Детройт Dank и Buff 1, австралийските вокалистки Jade MacRae and Fantine, както и Steve Spacek.

Талантът на Steve Spacek и признат от имена като Common, Slum Village, Моs Def и J Dilla. Въпреки, че е роден в Лондон, прекарва доста време от живота си в Лос Анжелис, а в момента се подвизава в Сидни, Австралия, където през последните години работи активно с още едно голямо име – Mark Pritchard. Именно от тях пък можем да очакваме скоро дебютен албум, за който ще стане дума съвсем скоро.

Албумът на Soul Invadas Soul: Fi е  комбинация от хип-хоп,соул, р’н’б и фънк, подплатена с много качествени бийтове и футуристични елементи. В записът можем да чуем откровени хип-хоп парчета като “Original” и “Ready or Not’ , както и меланхолични соул изпълнения като “Way we Feel” и “Super Sweet”.

SOUL:FI е албум, който спокойно може да изслушате от начало до край, без да ви дотегне и бъдете сигурни, че отново ще се върнете към него.

Изданието излиза на 21 февруари за BBE Records.

juno download button new 05 juno records button buy cd

Ето и видеото към едно от парчетата в албум “Done It Again”.

Ангел Мишев (Funkusion)
Groovy Sessions Radio Show 2011
www.groovysessions.com

Post to Twitter Add to Tweeter | Post to Facebook Add to Facebook

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply