предаване
20.03.2017

Aнкета

Харесва ли ви нашият сайт

Виж резултатите

Loading ... Loading ...
Groovy sessions звучи на честотите на Радио Нова (101.7 MHz – София) всяка неделя от 23:00 до 01:00 Oнлайн предаването може да се слуша тук: http://www.predavatel.com/

Parov Stelar – The Paris Swingbox EP (preview)

Parov-Stelar-Portrait-Picture

Този петък ни предстои среща със създателят на електо-суинг-хаус звученето Parov Stelar, който ще излезне на сцената на София Лайв Клуб с петчления си бенд, а шоуто което музикантите са ни приготвили, определено не е за пропускане.

И броени дни преди едно от най-големите събития за софийския клубeн живот тази есен, ни не остава нищо друго освен да ви представим най-новият сингъл на Parov Stelar, озаглавен The Paris Swing Box. Изданието предстои да излезне на 19-ти ноември за Etage Noire Records, а плочата ще съдържа пет парчета. За тези от вас, които са запознати отблизо със звучението на Parov Stelar, новият сингъл едва ли ще има с какво да впечатли. Поредната доза сунг семпли подложени умело върху хаус и електро ритъм и тук-таме частични вокали, които допълват парчетата. Определено добре работеща формула, с която през последните години Parov Stelar се превърна в доста комерсиален изпълнител.

COVER_PARIS 1400x1400

И докато чакаме да излезне новият сингъл, може да прeслушате парчета от албумите на Parov Stelar, издадени през последните шест години.

parov stelar - groovysessions.com - picture 01
juno download button new 03 juno download button new 03

parov stelar - groovysessions.com - picture 02

juno download button new 03juno download button new 03

Концерта на Parov Stelar е този петък в София Лайв Клуб. Билетите вече са изчерпани, така че единствената възможност да присъствате на това събитие, е да бъдете пред клуба не по-късно от 22.00 часа.
PAROV
Ангел Мишев (Funkusion)
Groovy Sessions Radio Show 2010

www.groovysessions.com

Post to Twitter Add to Tweeter | Post to Facebook Add to Facebook

Tags: , , , , , , ,

One Response to “Parov Stelar – The Paris Swingbox EP (preview)”

  1. alexandrov says:

    Изпълнението на Parov Stelar Band в София лайв Клуб беше съвършено! Най-добрият концерт, на който съм присъствал някога. Далеч надмина очакванията ми!
    А новият албум е чудесен. В момента го слушам за първи път и умирам от кеф. Прекрасен електро суинг. Почитателите на П.С. и тоя стил ще останат МНОГО доволни, гарантирам. :)

Leave a Reply