предаване
20.03.2017

Aнкета

Харесва ли ви нашият сайт

Виж резултатите

Loading ... Loading ...
Groovy sessions звучи на честотите на Радио Нова (101.7 MHz – София) всяка неделя от 23:00 до 01:00 Oнлайн предаването може да се слуша тук: http://www.predavatel.com/

The brazilian connection

Пролетта пукна, а с нея и очакванията за лято и горещи емоции. На 14-и май (четвъртък) Groovy Sessions ще е с бразилска жилка, но и ще се опита да обиколи голяма част от родослoвното дърво на музиката с южноамерикански корени с партито “The Brazilian Connection” в клуб Sugar.

Flyer

Ще се потопим в тропиците, ще се размажем на златистите плажове и ще вкусим соления вкус на океана, като минем през Панама, Колумбия, Куба и много други, но винаги ще се въртим около страната на карнавала, кафето, футбола, хубавите жени и вечното лято – Бразилия. С други думи – ще слушаме Brazilian grooves, Latin funk, Boogaloo, Cumbia, Batucada, Samba и много други, поднесени от обичайните заподозрени Досиу Амуджев, DJ Funkusion, DJ Oto и подкрепени от вечно усмихнатия Furioso.

Този пролетен четвъртък заповядайте на една по-различна от обичайните вечери на Groovy Sessions, за да загреем за лятото, да си припомним морските коктейли и да разкършим тела по бразилски.

Post to Twitter Add to Tweeter | Post to Facebook Add to Facebook

Leave a Reply