предаване
20.03.2017

Aнкета

Харесва ли ви нашият сайт

Виж резултатите

Loading ... Loading ...
Groovy sessions звучи на честотите на Радио Нова (101.7 MHz – София) всяка неделя от 23:00 до 01:00 Oнлайн предаването може да се слуша тук: http://www.predavatel.com/

Radio Nula vs Groovy Sessions на 27 септември 2013 в MIXTAPE 5 (B-side)

Ако харесвате фънк, соул, диско, буги, хип-хоп, джаз и всички пройзводни стилове, значи вие сте от кръвната група на екипа на Groovy Sessions. А ако два часа с такова звучене на седмица са ви малко, то време е да ви запознаем с Radio Nula – словенската онлайн радио платформа с около  1000 уникални слушателите на ден. Прогамата на радиото съдържа 30% funk, 15% Soul, 15% Disco, 10% Jazz, 10% Rap, 10% Beats, 5% Reggae и 5% други стилове.

По случай рождения ден на ОТО (талисманът на Groovy Sessions), на 27 септември в София организираме купон, в който освен Groovy Sessions Team (ОТО, Funkusion и Досю Амуджев), зад пулта ще застанат Funktool и (черешката на тортата) – диджеят, продуцент и музикален журналист  DJ Borka (един от виновниците за появата на Radio Nula). Не е нужно да ви казваме, че и настроението, и музиката, и атмосферата ще са GROOVY!!!

Така че, очакваме ви в клуб MIXTAPE 5 (B-Side):
дата: 27 септември (петък)
начало: 22:00
вход: 5лв.

Досю Амуджев / Dossiu Amudjev
Groovy Sessions Radio Show 2013
www.groovysessions.com

Post to Twitter Add to Tweeter | Post to Facebook Add to Facebook

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply