предаване
20.03.2017

Aнкета

Харесва ли ви нашият сайт

Виж резултатите

Loading ... Loading ...
Groovy sessions звучи на честотите на Радио Нова (101.7 MHz – София) всяка неделя от 23:00 до 01:00 Oнлайн предаването може да се слуша тук: http://www.predavatel.com/

Groovy Sessions ви кани да посетите Music Beat Market 2 на 24-11-2012

Второто издание на Music Beat Market ще се проведе тази събота (24-ти ноември) в галерия “Suspacious” (ул. 6-ти септември 13) от 12.00 на обяд до 21.00 вечерта.  Мястото е перфектно за случая, защото освен че е в самия център на София, е и на двадесет метра от култовия магазин “Дюкян Меломан” (6-ти септември 7А), който май си остана единственият истински музикален магазин в България, занимаващ се все още и с продажбата на грамофонни плочи.

Така че, с един куршум – два заека. Участие в базара ще вземат диджеи, радио водещи, музикални магазини, любители и колекционери на плочи от цялата страна, както и всеки, който иска да сподели или размени част от виниловата си колекция. Организаторите на събитието (Калоян Валентинов и Ангел Мишев) споделиха, че макар акцентът да пада върху винила като музикален носител, базара е готов да приюти и всички желаещи да продадат, разменят или подарят, както плочи, така и компакт дискове, касетки и всякаква музикална апаратура, с която искат да се разделят. Затова поразгледайте наличностите си у дома, помислете, дали не е време част от фонотеката  ви  да смени собственика си и заповядайте на Music Beat Market 2. А дори и да не намерите сили да се разделите с част музикалните си носители, пак заповядайте. На подобни базари винаги има какво да хване окото или ухото ви. Пък и моят личен опит от първото издание показва, че със сигурност ще срещнете хора, с които да си поговорите за музика и да прекарате един приятен съботен следобед.

А след като в 21:00 базара приключи, всички са поканени да се присъединят към партито в клуб Жул Верн (отново на две крачки от базара на ул.”Раковски”127, етаж 2, до театър”Сълза и Смях”). Купонът там ще започне в 22:00, като, според думите на организаторите, музиката ще се пуска само на винил, а сред диджеите, които ще вземат участие, са Funktool, Funkusion, Dobo Marazov, Margg Names и др.

За повече информация и записване:

0895/528713 – Калоян Валентинов
e-mail: kalodjan@abv.bg

0877/771681 – Ангел Мишев
e-mail: tebs@abv.bg

Post to Twitter Add to Tweeter | Post to Facebook Add to Facebook

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply